Deprecated: Function create_function() is deprecated in /var/www/festogflirt.dk/public_html/wp-content/plugins/add-link-to-facebook/add-link-to-facebook-class.php on line 138

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /var/www/festogflirt.dk/public_html/wp-content/plugins/kalins-pdf-creation-station/kalins-pdf-creation-station.php on line 1221

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /var/www/festogflirt.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery-sidebar-widget/ngg-sidebar-widget.php on line 27

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /var/www/festogflirt.dk/public_html/wp-includes/formatting.php on line 2440

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /var/www/festogflirt.dk/public_html/wp-includes/load.php on line 651
Sagt om Fest & Flirt | Fest & Flirt

Sagt om Fest & Flirt

Deltagernes kommentarer til Fest & Flirt:

Det bliver noget jeg vil huske i mange år.

Tak for det, og tak, især, i dejligggge kvinder 😉

—–

Jeg vil ikke bruge så mange ord på at rose arrangørerne. Det var Outstanding. I fire er fantastiske, men jeg vil nu godt bruge lidt kræfter for at rose de mennesker, som blev til mandag morgen. Og her går mine tanker helt direkte til søndagsarrangørerne. Alle virkede lidt “slappe” søndag formiddag, men det fik godt en anden lyd senere på søndagen. Jeg taler jo kun for mig selv, men I var med til at give mig en dejlig fornemmelse af – alle hjælper alle. (I alle retninger – he he).

Kramser til alle

—–

Hej til alle.

Også herfra en stor tak til alle. Det har været en fantastisk weekend for os. Stor tak til arrangørerne for et imponerende arrangement. Lørdag aften var fantastisk, men det var fredag aften også. Så alt i alt en fantastisk weekend, som vi gerne stiller op til en anden gang.

Hej Alle i dejlige skønne mennesker, som var med til at gøre denne weekend, til en totalt fræk oplevelse og herfra et kæmpe knus og kram til arrangørerne for et fantastisk arrangement.

Håber at der kommer flere af dem.

Tusind Kys & Kram

—–

Kære alle.

Tusind tak for en fantastisk hyggelig weekend, sammen med de helt rigtige mennesker, der forstår at lege og hygge sig.

Fantastiske rammer og godt planlagt af arrangørerne, som ned til mindste detalje havde styr på sagerne. Tak er kun et fattigt ord i den forbindelse.

Som “ny” i jeres selskab, følte jeg at der blevet taget enormt godt imod mig, således man følte sig tryg fra starten i jeres selskab.

Jeg deltager således gerne i lignende arrangementer.

Kærlig hilsen

—–

Jamen, jeg kan kun følge tråden op og give ret i at det var et fantastisk arrangement I alle fire havde fået stablet på benene, om jeg direkte skal sige at det var det bedste arrangement jeg har været til ud af de 8 af Jeres 10 fester, jeg har deltaget i, er svært at sige da de andre har været under andre konditioner, men denne fest var helt i top….super godt gået.

Stemningen hos alle var helt i top, og jeg så ikke nogle som ikke hyggede sig, og det kan vi kun takke arrangørerne for, som også havde sørget for at få nogle fantastiske *hjælpere* til at få det hele op i en højere enhed, så selv I indimellem kunne slappe lidt af.

—–

For os er det som et eventyr, der giver os uendeligt meget i vores hverdag, at være med til at feste med så mange dejlige mennesker.

Ikke så dum en ide, den der fest og flirt loge, tak for at i lukkede og ind i jeres forunderlige verden.

Knus til jer alle

—–

Hej Alle

Selv om de fire arrangører er blevet rost for dette fantastiske setup. Så bliver jeg nød til at give min mening til kende også. Dette var en fantastisk fest ! Jeg ved at planlægningen af hele denne weekend har taget meget af jeres fritid. For det er bestemt ikke noget man gør på et par timer:-) Tak for at I har villet bruge jeres tid, for at gøre vores weekend uforglemmelig.

I det at denne fest var min “jomfru” rejse inden for denne for dejlige frække udskejelser, Vil jeg også meget gerne takke alle andre for at tage godt imod mig. Da jeg tog hjem følte jeg ikke, at jeg kun havde mødt mange af jer, kun et døgn tidligere. I er alle sammen nogle dejlige mennesker som jeg bestemt ikke ville have noget imod at tilbringe nogle flere fester sammen med.

Kærlig hilsen

—–

Kære alle

Tusind tak for en helt fantastisk og uforglemmelig weekend .. STOR ROS til arrangørerne for jeres kæmpe store arbejde med at arrangere den bedste og frækkeste fest vi har deltaget i…. Et super spændende og anderledes setup .. stort arbejde med at finde de rigtige mennesker og et fantastisk sted af et gods til vores alles fede frække lege og fantasier .. jeres konstante “gode ideer” men spændende og nye tiltag under vejs .. *SS*

Også en tak til de arbejdsvillige “slaver” der var med til at gøre festen mega fræk *SMF*

Håber der bliver en fest igen *SF*

Kænpe knus og kram til alle

—–

TAK !!!

TAK !!! Til alle jer, FANTASTISKE mennesker som nu er skyld i at MIT liv er forandret for ALTID!!! Tak ! fordi i har så meget tilovers for andre mennesker end lige jeres egne venner og dem i “tumler” med *SF* jeg har aldrig mødt så mange dejlige mennesker på EEN gang til den samme fest. Og SÅ frække så det er svært at få smilet tilbage til det “pæne” smil igen ,( skulle jo “desværre” på job idag )*SS* Sikken en fantastisk indsats der er gjort for at så meget god mad og vin, sang, musik, dans,massage, “The Band”som spillede til vore superkreative sangtekster … Smiler … Sikke fantastiske rammer i skabte til denne fest jeres tiende, min første …Og jeg håber inderligt at der også de næste 10 års fester vil blive plads til mig ..Om ikke andet så (PLEASE) giv mig bare en “køkkentjans” !!! smiler .. tak til alle jer der gjorde køkkenet til et dejligt sted at yde en indsats … Jeg kan kun Takke jer ALLE for det i har været med til at berige mit liv med … sender jer alle et kæmpeknuz ..

—–

Kære arrangører

Tusind tak til jer for en kanon nytårsaften! Vi ses helt sikkert igen til “nye eventyr”!

Det var en meget velplanlagt fest med gæster der alle levede op til festens formål – at skabe en fræk og fyrrig aften med mange udfordringer.

Fest og flirt er “kommet for at blive” i vores liv

Kærligst

—–

Og kan jo også kun takke for nogle frække og dejlige uforglemmelige oplevelser med jer til festerne!

Glæder mig til at se jer igen!

Super tak til jer for en rigtig festlig og fræk “fest og flirt” nytårsaften…håber vi ses til nogle flere frække arrangementer i løbet af det nye år…

Knuz og rigtigt GODT NYTÅR!

Hej alle sammen tak til jer alle for at gøre Fest & Flirt til en super fed oplevelse…

og tak til hele holdet der har knoklet og stablet dette super arrangement på benene:-)

hilsen Mand

—–

Tusind tak for et fantastisk gennemført arrangement. Første gang men bestemt ikke sidste. Mega frækt og pirrende.

—–

Tak til alle for et super frækt og gennemført arrangement.

—–

Hey .. Tusind tak for en super fest og ikke mindst dejlig fræk fest :-)))

Stort tak til arrangørerne for den flotte fest.

mvh. TEAM J ….. *SF*

—–

TEAM J:

Du er sgu hurtig ;-)) med scanneren Blæremås*GG* Godt gået.

Vi vil da lige blande os i korret.

Mange tusind tak til arrangørerne for et fantastisk arrangement, men også stort tak til ALLE deltagerne der alle er ansvarlige for at gøre en fest vellykket, og denne fest var i vores øjene bestemt vellykket på alle måder.

Til alle:

Det er sgu sjovt at være til fest med jer.

—–

Tak for en SUPER fest, godt planlagt, super fræk, ideelle omgivelser, masser af positive og frække mennesker

– godt gået til alle som har haft et lod i festens organisering

Mand

—–

Vi takker også for en superdejlig fest! Godt koncept, fantastisk tilrettelæggelse, skønne omgivelser (vi kørte en tur i området bagefter) og meget dejlige deltagere.

Knus fra Par

—–

Kære arrangører, mange tak for en fed, sjov, fræk og hyggelig fest, mange tak for det kæmpe arbejde I har lagt i det, mange tak for at I har valgt lige netop de hjælper, de tjenere, de barfolk, jo, I har gjort det godt.

—–

Der skal også lyde et tak til alle for en super dejlig og festlig/fræk aften ….

Det er bestemt ikke sidste gang jeg deltager – og hvor var det fint at få sat ansigt på mange af jer 😉

Pt sidder jeg med trætte øjne – men med et dejligt smil på læberne over festen..

Tak allesammen!!!!

Mand .. 😉 (ham i kilt)

—–

Også en stor tak herfra. Til arrangørerne, tjenerstaben og alle de andre smukke kvinder og flotte mænd, som vi festede med i går 🙂

—–

Takker for en fantastisk skøn fest, denne fest vil rummestere i mine tanker i lang tid. Det var absolut mig en ære at servere for alle jer dejlige smukke lækre skønne mennesker og gør det gerne igen. Det er sjov at kunne opføre sig SÅE frækt. Stor tak til arrangørene:-) Venligst Kvinde

—–

Ja, tak for et fantastisk veltilrettelagt arrangement. Det var tydeligt at se og mærke at der både er lagt tid og omsorg i at få det hele til at fungere.

Vi ankom nysgerrige, men også lidt skeptisk over for konceptet og gik der fra med en super oplevelse, samt enighed om det ikke er sidste gang.

1000 tak til jer der har lagt så meget energi i at få det op og stå, og 1000 tak til alle dem der fik til at glide i løbet af aften.

Stor respekt herfra

—–

Kære alle sammen, tusinder mange tak for en fucking fræk fest… den alle gerne vil komme (!)  til, men ikke hjem fra 🙁

Knus til alle jer prægtige mennesker….

—–

Tusind tak for et super arrangement  ..

Tilrettelagt til mindste detale, omgiverlser ud over det almindelige, første klasses personale og fantastiske gæster…    hvad mere kan man ønske sig …  nej vel  *SXF*

Ses til næste år…

—–

Takker for hygge og det var min fornøjlse at betjene alle de dejlige glade gæster ;o))) samt at nusse og kæle og følge alle de varme smukke kvinder på plads ;o)))

samt give dem kærlige kindkys ,o))

gør det med glæde igen en anden gang

Selv om jeg har ømme fødder ggggggg ses vi igen ???

mange varme hilsner Mand

—–

Tusinde tak for en fantastisk aften, der kan jo ikke siges så meget mere end der allerede er sagt, alt var perfekt ned til mindste detalje,  vi glæder os allerede til næste arrangement, vi er klar 🙂

—–

Samme herfra, bruden og jeg var glade, tilfredse, trætte og taknemmelige for alt det i har gjort – team og deltagere – for at skabe en fed aften og nat i fantastiske rammer.

—–

Kære allezusammen….:-)

Hvor var det bare dejligt at møde så mange dejlige, festligeog ikke mindst frække mennesker, som gjorde både eftermiddag og aften til en stor og skøn oplevelse….:-)

En stor tak til hele holdet, der havde gjort så meget for at vi havde en skøn fest “I er sgu fantastiske” – deltager meget gerne igen….fedter gerne for det…hihi…og håber til den tid at se og “dyt” mange af jer igen…knus

1000 kys fra os

—–

Vi siger tak til alle for en fantastisk god, sjov og fræk aften / nat.

Kanon god oplevelse i virkelig flotte og lækre omgivelser.

Tusind – tusind tak til arrangørerne for at lave dette flotte og skønne arrangement.

Også tak til barfolkene – serveringspersonalet og andre hjælper for at denne fest forløb så vellykket.

På gensyn.

—–

Kære alle

Tak for en super dejlig festlig fræk og forførende aften/nat… Vores første Fest & Flirt, men forhåbentlig ikke den sidste…

Det var en fornøjelse at hilse på jer alle sammen…

Og stor ros og tak til arrangørerne og tjenerne, som gjorde aftenen til en skøn oplevlese…

Knus

—–

Vi takker bestemt også – fantastisk arrangement, fantastiske mennesker det indbyder klart til en gentagelse.

—–

Hej

Takker også alle dem der ydede en stor insats, på enhver måde sf.

Dejligt at deltage i et så eksklusivt arrangement.

—–

Takker for en fantastisk fest i super lækre omgivelser med en masse dejlige & friske mennesker 🙂

Forhåbentlig kommer der flere af slagsen 🙂

Knus

—–

Tak til alle for en skøn fest…

—–

Vi vil også deltage i koret – tusind tak for en superskøn aften. Et fantastisk flot arrangement, dejligt stemning, skønne mennesker, så vi kan kun takke for at vi kom med. Og så en speciel tak til alle de dejlige mænd fra den kvindelige del af parret – længe siden jeg har fået så mange komplimenter på en dag 🙂

—–

Fantastisk fest,godt arrangeret,god stil og masser af hygge:) Tak til alle for en festlig aften.samt en speciel tak til arrangørerne:)(løfter hatten:))

mvh

Mand

—–

Vi melder os straks i koret …..

TAK til dem der har taget det store slid og arbejde at få stablet en så fantastisk dejlig og fræk fest på benene. Og tak til alle deltagere som var med til at gøre festen så fræk 🙂

—–

Ja, hvad skal vi skrive af positive ting som ikke er blevet nævnt og absulut korrekte.

Alt er blevet nævnt, så vi skriver:

Tusinde tak til arrangørerne samt iøvrige team Fest og Flirt og alle deltagerne for  en fest i verdensklasse, intet mindre……….

Outsourcing er både moderne, populært og praktisk så også tak for hjælpen til de fyre som hjælp mig med konen.

Vi er klar til næste år.

På gensyn.

Kærligst PAR

—–

Tak til jer alle – der er selvfølgelig brugt meget tid på at planlægge og forberede, – men i sidste ende, så skabes den gode fest på dagen af deltagerne. Så der gjorde I det rigtig godt alle sammen 🙂

Selv om vi gerne labber alt rosen til os, så bliver vi nød til at fremhæve:

– Tjenercheferne som simpelthen bare styrede praktikken igennem på den mest fremragende vis – I er bare stjerner,…. og så i øvrigt et fantastisk tjener/bartender team. Faneme godt gået!

Og så resten af arrangør gruppen, som har deltaget i hele forløbet planlægningen, forberedelsen og eksekveringen ….

– vi har heldigvis været i et rigtig godt team under hele forløbet.

Vi håber på at møde mange af jer til en ny fest i 2013 – og måske også til Fredags PUB 🙂

—–

Tusind tak for sidst til alle. Det var en kæmpe glæde at være med til den skønne oplevelse som festen var for mig og de jeg talte med.

Tusind tak til arrangørerne – I har gjort et kæmpe forarbejde og det bar frugt på skønneste vis. Bliv ved år efter år med det I gør – I får ekspertstatus meget snart!

Tusind tak til alle festdeltagerne – og de skønne tjenere – I gjorde en glæde ved at være der som fællesskab på festens rejse!

Jeg glæder mig overordentligt til vi gør det igen!

—–

Kære alle.

Super tak, for et fantastisk døgn med jer alle….sikke en fræk og unik fest. Stor oplevelse at være deltagere…#sf# Vi køret hjem med et kæmper smile om læben og var meget enige om at denne oplevelse altid vil hente sjove, frække og særlige minder frem – smiler.

1000 tak til holdet bag, som virkelig har lagt passion, kræfter og frække fantasier i dette kæmpe arrangement. Fantastisk at I har drivet til at gennemføre så stort et arbejde, med hele planlægnigen. Håber I har mod på at lave flere fester….sf

Stor hilsen og kram

—–

Jeg melder mig da også i koret;

Tak for en skøn fest :-), jeg var med til fest og flirt for første gang men er bestemt ikke den sidste.

Tak til arrangørerne for det gode engagement og store arbejde og sikke et dejligt sted at holde fest 🙂

Vi ses helt sikkert igen 🙂

Knus Q

—–

Øv – så blev det hverdag igen…

Dejligt med så mange positive tilbagemeldinger!

Vi må se at få planlagt nogle flere fester – måske er der stemning for en forårsfest og fest igen til næste efterår naturligvis!

Flot indsats fra hele holdet bag Fest & Flirt – men i sidste ende er det jo gæsterne der udgør festen – og det skal vi love for at I gjorde!

Håber at vi ses igen til næste fest!

—–

Intet mindre end en fest i verdensklasse 🙂 Super godt strikket sammen og med skønne mennesker der forstod at flirte med STIL og KLASSE.

Hvis der skulle findes en facitliste, så må det være jeres arrangement 2. november. Jeg kommer helt sikkert om et år hvis i vil have mig 🙂

Kvinde

Kære fest&flirt team.

Tak for jeres kæmpe arbejdsindsats, for at stable denne fest på benene for os deltagere. Jeg skal helt sikkert med igen næste år..;-)

Også tusind tak til alle deltagerne for den fabelagtige modtagelse. Jeg følte virkelig at jeg blev godt modtaget… Som ny.. HOOST… Griner

Især stor tak til alle kammeLEGEraterne. Der var ikke et øje tørt…;-)

Ikke hi5… Nææ HIGH 11….gæt selv den sidste..;-)

Vi stemmer i og siger tak til hele teamet før under og efter…fantastisk indsats

Tusse tak til alle de dejlige mennesker der var med til at gøre feste helt fantastik

Knus&Klask

Pigen

Kære festarrangører og deltagere

Tusind tak for en forrygende weekend sammen med jer alle *SSSSSS*

Fantastisk fest hvor stemningen var helt i top, den vil vi sent glemme. Vi nød jeres frække selskab meget  *SXF*

Ses til næste år *SXXF*

Knus

Par

Tak til alle for en uforglemmelig fest, lækre omgivelser og frække mennesker.

Ses til næste år!

 
Vi takker for en helt forrygende fest, og glæder os allerede til næste år. Det var et utroligt flot arrangement, tak til arrangørene for den store indsats.

Vi ses om ikke før, så til næste år.

Intet mindre end et fantastisk arrangement.

Takker, og bøjer mig dybt og ærbødigt i støvet, for en oplevelse for livet

Kære alle og naturligvis specielt arrangørerne.

1000 tak for en fantastisk fest – dejligt arrangement og skønt at møde alle jer frække og dejlige mennesker.

Et helt igennem lækkert og frækt arrangement…kan godt afsløre er lidt træt i dag… 🙂

Håber at gense en masse af jer næste år.

Knus Par

Vi takker også for et fantatisk arrangement

Vi glæder os allerede til næste år

Vi vil også gerne takke for en fantastisk fest, sikke et kæmpe arbejde I har gjort for at vi kan nyde at være sammen med så mange dejlige frække mennesker..

Det var vores første fest i jeres regi, men bestemt ikke den sidste vi ses igen til næste år glæder os allerede ….

Tak til alle der deltog for hygge og fantastisk samvær sikke en stemning der var alle steder ….

Knus og kram  Par

Den bedste fest jeg nogensinde har deltaget i.  Alt var  perfekt: Deltagerne, de flotte omgivelser og hele set uppet. Alle var rare og gode at tale med. Og madras området !!!

Hilsen manden

Hejsa … Ja men jeg vil da ligesom nok mange andre sige tusind tak for en super fest som altid ….. Stort tak til arrangørerme

Jeg vil også takke for en fantastisk fest, hvilket flot gennemført arrangement, kæmpe tak til arrangørene.

Vil også gerne takke alle jer dejlige mænd, for den store ære I tildelte os på værelse 31B – vinder af årets speed flirting for kvinder. Går hårdt efter titlen næste år også, der vil jeg med bringe en lille rød bog, hvor jeg kan notere alle de interessante tilbud vi fik om tantra masage mm. Var desværre meget svært at huske alle ,efter den hektiske spede flirt var overstået. Smiler stort

Vi tilslutter os jubelen! Nøj, det var en dejlig fest.

Tusind tak til både arrangører og deltagere. Vi glæder os til næste år

Tack för en fantastik fest!! En otrolig arbete som ni gjorde och väldigt trevliga personer

Kvinden

Så mange tak til ALLE som – endnu en gang – var med til at danne rammerne om en fantastisk fest.

Vi tilslutter os koret – lækkert setup, fantastiske rammer, festlige, frække mennesker

En speciel tak fra fruen til den udsøgte betjening ved bord F – specielt serveringen af den “ekstra forret” vakte jubel

Jeg kan på vegne af Jens, Per og mig selv tilslutte os ovennævnte kommentarer. Området forenden af festsalen, var simpelt et genialt træk. Der var fyldt op til bristepunktet hele aftenen/natten. Vi smiler stadig over at festen denne gang virkelig levede op til konceptet. Stor ros fra os alle tre til alle, der har brugt mange timer på denne fest.

Tusind tak til alle arrangører af dennne fantastiske uforglemmelige fest.

I har været med til at sætte alle deltagerne op til aftenen og dermed var stemningen lagt.

Det fælles madrasområde var et godt tiltag, sf.

Håber at vi har gjort os fortjent til at deltage igen til næste år.

Par

Ekstra god betjening ved forretten ved bord F, takker tjeneren – fik også ekstra dessert, sf

Kvinden

Også fra mig skal der lyde et tusind tak for en forrygende fest.

Dejligt at gense alle dem jeg kendte og dejligt at møde en masse nye og dejlige mennesker

Jeg glæder mig allerede til næste år.

Knus Kvinden

Vi må vist hellere stemme i med koret, og sige tak for et super arrangement.

Vi havde – som nye – en fantastisk spændende, inspirerende, pirrende og fræk aften.

Det var en fornøjelse at få lov at opleve….. det bliver forhåbentligt ikke sidste gang.

Par

ja hej alle

ja man må sige at stedet og menneskerne var lækre og hyggelige

vil og sige at betjeningen på bord f var i top

jeg kvinde fik ekstra forret ekstra desert og dejlig natmad hi hi

så er dejlig mæt og tilfreds

ps manden syntes og at det var et frækt setup og sad til bords med et par friske fyre speciel til venstre

knus til alle fra Par

 

Det bliver flottere og frækkere for hver gang….. tusinde tak til både arrangørerne for I er sgu gode og alle deltagere, det er grænsenydende at deltage som womanizer…. kommer klart igen….

Også en stor tak herfra til arrangører og deltagere…en skøn fest..super….

Håber absolut at vi får mulighed for at deltage endnu en gang.

knus og krammer til alle

Par

kan slutte mig til det var en super skøn fest  med en masse dejlige mensker

tak til arrangørerne for et super set up 🙂

håber at deltagee næste gang 🙂

tak til alle   Mand

 

Det var et helt i særklasse arrangement fra A-Z … Super stemning fra første til sidste time, rigtigt højt niveau og stil der langt overgik mine forventnInger …

Var at helt klart turen hjem fra Schweiz værd … Og håber bestemt at se mange af jer igen til enten fredagsbar, andre ting eller næste år…

1000 tak til alle – især jer der på Extra vis gjorde det til en WOW OPLEVELSE

Kære Alle,

Vi takker også arrangørene for en fantastisk fest, igen, igen……. også en tak til alle deltagerne. Der skal også lyde en speciel tak til dem som hjælp til med “at bruge Fruen”.

Vi har inspireret af tidligere deltageres kreativitet lavet et simpelt ”vi deltog banner” som kan kopieres fra vores profil og indsættes på jeres profil om dette måtte ønskes.

På snartligt gensyn.

Kærligst Par

Vi stemmer i…

Først et tusind tak til arrangørerne, som (igen) havde stablet en super dejlig fest sammen i fantastiske rammer.

Og så en tak til alle de rigtig flotte og lækre gæster, det var en udsøgt fornøjelse at feste igennem med jer.

Og så også en super stor tak til dem vi stiftede nærmere bekendtskab med…

Vi havde en uovertruffen og dejlig dag…

Håber vi ses til næste år.

Knus

Par

Tilmelding til nyhedsbrev

Check din email og bekræft tilmeldingen