Om Fest & Flirt

Festen for de ”uskyldige” kvinder og de meget frække og forførende mænd

Hvor mange har ikke oplevet en hyggelig fest, hvor en fræk og pågående mandlig festdeltager eller tjener har bagt mere eller mindre diskret på de tilstedeværende kvinder og måske forsøgt at lokke til lidt mere end det tilladelige? Måske har den ”uskyldige” kvinde været lidt mere end almindeligt fristet af bordherren eller tjenerens ”diskrete” flirt? Og helt ærligt, hvor mange gange har man ikke også haft bare “lidt” lyst til at tage det fulde skridt? Det passer sig ligesom ikke rigtigt overfor venner og bekendte til en almindelig fest, vel?! Ved Fest & Flirt bliver det forbudte en mulighed!

Siden 2004 har vi afholdt Danmarks frækkeste og mest stilige fest hvert efterår. Fest og Flirt er et 100% privat nonprofit sammenskudsgilde – skabt af en flok herlige ildsjæle og holdt igang af helt uimodståelige dejlige varme og ikke mindst frække deltagere. Mere end 25 ulønnede frivillige deltager som kok, tjenere, bartendere og vagter og hjælper på den måde med til at gøre festen til en helt særlig oplevelse.

Det er festen hvor de dejlige varme kvinder forkæles af flere mænd… og de frække mænd forkæles af de dejlige villige sexede kvinder – der i fulde drag nyder at være omgivet af flirtende gentlemen. Mange af deltagerne har en profil på et af de frække datingsites og især er der mange profiler fra www.scor.dk, www.victoriamilan.dk, www.swingeren.dk og www.cuckolds.dk der deltager. Selvom man ikke har en profil på et datingsite er man naturligvis også meget velkommen og vi gør vores yderste for at sikre den nødvendige diskretion i forbindelse med deltagelse i festen, herunder anonymitet over for de øvrige gæster – hvis det altså er det man ønsker.

Det er fest med stil så vi har festtøjet på og starter aftenen med middag, dans og hygge – og lidt “uskyldig” flirt. Ved denne fest er det bare tilladt at gå videre – ja, faktisk til at gå hele vejen og lade flirten ende i lækker fræk sex.

Setuppet baserer sig som altid på, at mændene har “licence to” flirte trusserne af kvinderne, – lokke kvinderne til diskrete frække udflugter,… enten i soveværelserne eller i det særlige sexområde, … ja, hvor det nu kan lade sig gøre. Alt skal selvfølgelig foregå med god stil.

Arrangementet starter lørdag eftermiddag, hvor der er fastlagt en række fælles sjove og let erotiske aktiviteter for at være sociale sammen, flirte lidt med hinanden og for at etablere den rette erotiske stemning til aften- og natarrangementet. Hovedaktiviteten er et spændende og frækt festarrangement om aftenen startende med en god middag med god vin – Helt igennem rigtig “Ladies & Gents Night”, hvor mændene tager sig ekstra pænt af alle selskabets dejlige villige kvinder med dans og flirt… og det der er meget, meget frækkere!

Dirty Night
En fast del af konceptet er Dirty Night som starter når middagen slutter. Dj’en spiller op til intim dans, der er erotisk underholdning og det særlige sexområde åbner, hvor der kan dyrkes sex mens andre ser på.

Nu bliver der også for alvor gang i det frække i hele bygningen; på dansegulvet, i festsalen og på værelserne. Baren er selvfølgelig stadig åben og festen fortsætter – bare meget frækkere!

Dress Code
Da konceptet er en fræk fest med stil har vi en Dress Code for hver af de 3 dele af festen.
Eftermiddag: Pæn casual påklædning
Aften: Her er det obligatorisk at kvinder bærer festkjole og mænd er i mørkt jakkesæt eller smoking.
Dirty Night: Især kvinderne opfordres her til at omklæde til pikant sexet påklædning.

Tilmelding til nyhedsbrev

Check din email og bekræft tilmeldingen